Rólam

Rövid bemutatkozás

Németh Balázs

Németh Balázs, környezetvédelmi szakértő

Németh Balázs környezetvédelmi szakértő vagyok, a honlap tulajdonosa. 2007 óta foglalkozom környezetvédelmi engedélyeztetéssel és tanácsadással.

Több száz vállalkozásnak segítettem már a környezetvédelmi feladatait a megoldásában. Rendszerint különböző szintű engedélykérelmi dokumentumok elkészítésével, környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátásával és környezetvédelmi adatszolgáltatás teljesítésével támogatom a partnereimet.

A környezetmérnöki diplomámat a Pannon Egyetemen szereztem. A Magyar Mérnöki Kamara által kiadott környezetvédelmi és klímavédelmi szakértői jogosultsággal is rendelkezem.

Mérnök kamarai szám: 01-14632
SZKV-1.1. – Hulladékgazdálkodási szakértő
SZKV-1.2. – Levegőtisztaság-védelem szakértő
SZKV-1.3. – Víz- és földtani közeg védelem szakértő
SZKV-1.4. – Zaj- és rezgésvédelem szakértő
K-Sz – Klímavédelmi szakértő

Miért hallgass rám?

Értékrend

Értékrendem

Szakmaiság

A környezetvédelmi kötelezettségeket a jogszabályok határozzák meg. Amikor velem beszélsz, akkor nem csak általánosan beszélek a jogszabályokról, hanem pontosan megjelölöm azt a jogszabályt, ahol az adott kötelezettség meghatározásra került.

Elérhetőség

Ha szakmai kérdésed van, akkor munkaidőben állok rendelkezésedre. Ha nem tudtam felvenni a telefont, akkor vissza foglak hívni.

Pontosság

Az ajánlatokban megjelölt határidőket betartom, és nem fordítok több időt egy feladat elvégzésére, mint ami feltétlenül szükséges. Olyat nem fogsz tőlem hallani, hogy majd hívj a jövő pénteken.

Garancia

Minden feladatot több éves szakmai tapasztalatom felhasználásával végzek el, hogy a legmegfelelőbb megoldást tudjak neked biztosítani.

Komplexitás

Nagy tapasztalattal rendelkezem a környezetvédelmi tanácsadás és engedélyeztetés területén, így a változó jogszabályi környezetben is tudok segítséget nyújtani a problémák megoldásában.

Ha e-mailt írt, akkor én válaszolok rá, ha felhívsz, akkor velem fogsz beszélni. Ha kérdezel, akkor a teljes szakmai tapasztalatommal válaszolok rá.